Učlanite se

Hrvatski kulturni klub sada ima oko sto članova. Članom se postaje uplatom članarine. Pojedinačna članarina iznosi 70 franaka godišnje, obiteljska 100 franaka, a za studente 20 franaka. Uplatnice se nalaze u svakom broju Libre, a možete ih i posebno zatražiti.

Svi članovi dobivaju pozive na godišnju skupštinu na kojoj mogu birati i biti birani.

Sastanci upravnog odbora Kluba održavaju se u prosjeku jednom mjesečno, osim ljeti kad je duža stanka. Sastancima smiju prisustvovati i ostali članovi Kluba, što neki redovito a neki povremeno i čine. Na sastancima se utvrđuje plan rada, dijele zadaci, ocjenjuje napravljeno. Ideje za nove aktivnosti su uvijek dobrodošle.

Učlanite se u Hrvatski kulturni klub!

Dobrodošli su svi koji su zainteresirani za hrvatsku kulturu – od moderne glazbe do tradicionalne kuhinje! Želite li organizirati neke priredbe, koncerte, gostovanja, veselice? Možemo to učiniti zajedno! Volite li pisati, prevoditi, fotografirati? Uredništvo Libre radovat će se pojačanju u svojim redovima. Pridružite nam se na jednom od naših sastanaka!

Vaš doprinos za članarinu i dobrovoljni prilog za Libru možete uplatiti na naš račun kod Credit Suisse (CH) AG, 8070 Zürich, IBAN CH39 0483 5099 0183 4100 0, broj računa 80-500-4